31.08.1997 Pariisi
 
Ritz hotellin kellarikerros toimii autotallina. Hissin ovi kolahtaa auki kellarissa. Neljä ihmistä astuu ulos hissistä. He kävelevät rauhallisesti mustan mersun luo. Henri Paul istuu ratin taakse, henkivartija Trever Rees-Jones repsikaksi. Al-Fayded avaa oven prinsessalle. Prinsessa istuu kuljettajan taakse. Al-Fayded kävelee kiertää auton ja lopulta istuu prinsessan viereen. Kuljettaja katsoo peilistä takapenkillä istujia.
-Dafe. Al-Fayedin ääni on tuskainen. Hän voisi käyttää englantia, ranskaa tai italiaa. Mutta Al-Fayed on väsynyt. Silloin käskyt on helpompi antaa arabiaksi. Kuljettaja on kauan toiminut työssään. Hän osaa seitsemän eri kielen ajo-käskyt. Paul kiihdyttää kellarista ulos. Mersun renkaat ulisevat Pariisin kadulla. Neljä skootteria lähtee Mersun perään.
-Ajetaan Pont Del l-Alman kautta. Henkivartija Rees-Jones tietää miten paparatsit karistetaan kannoilta. Yksi skootteri saavuttaa Mersun. Skootterin takana istuu valokuvaaja. Salamavalo räpsyy konekiväärin tavoin. Mersu kiilaa skootteria. Skootteri törmää pysäköityyn kuorma-autoon, kamera ja matkustajat kierivät kadulla.
Mersu saavuttaa tunnelin suun, enää yksi skootteri seuraa heitä. Tunnelin puolivälissä skootteri on rinnalla ja salamavalo räpsyy voimakkaasti. Kuljettaja Paul kääntää rattia ja musertaa skootterin tunnelin seinämään. Skootterin kuljettaja ja valokuvaaja kuolevat välittömästi. Mersuun ei jää naarmuakaan. Kuljettajan silmät ovat peilissä, repsikan paikalla istuva henkivartija Trevor Rees-Jones tarrautuu rattiin ja kääntää auton kohti tunnelin keskitolppaa. Auto törmää tunnelin keskitolppaan. Kuljettajalla ei ole turvavyötä hän lennähtää auton tuulilasin läpi konepellille. Rees-Jones katsoo takapenkillä istuvaa pariskuntaa. Kaikille on turvavyöt päällä. Kolmikko nousee Mersusta ulos. Rees-Jones jää nojailemaan pahoin rusentuneen Mersun luo. Hän sytyttää tupakan.
Al-Fayed ja Prinsessa kävelevät ulos tunnelista. Aivan tunnelin suulla seisoo pinkki Cadillac. Kaksikko istuu Cadillakin takapenkille. Kuljettajan paikalla istuu kookas mies, Kuningas. Kädet ratissa kiinni, isot sormukset kimaltelevat. Kuninkaalla on paksut pulisongit ja kultaiset aurinkolasit silmillään. Hän näpäyttää autoradion päälle, radiossa soi ”It`s now or never”. Kuningas katsahtaa peiliin, takapenkillä istuva Prinsessa nyökkää. Cadillacin moottori hyrähtää lempeästi. Aurinko nousee Pariisissa.