Elokuun viimeinen päivä
Ritz hotellin kellarikerros toimii autotallina. Vip kerrosksen hissin ovi aukeaa kellarissa. Neljä ihmistä astuu ulos hissistä. He kävelevät rauhallisesti mustan mersun luo. Henri Paul istuu ratin taakse, henkivartija Trever Rees-Jones repsikaksi. Al-Fayded avaa oven prinsessalle. Prinsessa istuu kuljettajan taakse. Al-Fayded kävelee kiertää auton ja lopulta istuu prinsessan viereen. Kuljettaja katsoo peilistä takapenkillä istujia.
-Dafe. Al-Fayed sanoo. Hän voisi käyttää englantia, ranskaa tai italiaa. Mutta Al-Fayed on väsynyt. Sillon käsykyt on helpompi antaa arabiaksi. Kuljettaja on kauan toiminut työssään. Hän osaa seitsemän eri kielen ajo-käskyt. Paul kiihdyttää kellarista ulos. Mersun renkaat ulisevat Pariisin kadulla. Neljä skootteria lähtee Mersun perään.
-Ajetaan Pont Del l-Alman kautta. Henkivarija Rees-Jones tietää miten paparatsit karistetaan kannoilta. Yksi skootteri saavuttaa Mersun. Skoottterin takana istuu valokuvaaja. Hän kuvaa muutaman kuvan. Mersu kiilaa skootteria. Skootteri törmätä pysäköityyn kuorma-autoon. Mersu saavuttaa tunnelin suun, ainostaan yksi skootteri seuraa heitä. Tunnelin puolivälissä skooteri on rinnalla ja salamavalo räpäshtelee voimaakkasti. Kuljetaaja Paul käänttä rattia ja musertaa skootterin tunnelin seinämään. Skootterin kuljettaja ja valokuvaaja kuolee välittömästi.
Samalla hetkellä henkivartija Trevor Rees-Jones tarrautuu ratiin ja kääntää auton kohti tunnelin keskitolppaa. Kuljettaja Henri Paul menettää Mersun hallinan. Auto törmää tunnelin keskitolppaan. Henrillä ei ole turvavyötä hän lennähtää auton tuulinlasin läpi konepellille. Rees-Jones katsoo takapenkillä istuvaa pariskuntaa. Kaikille on turvavyöt päällä. Kolmikko nousee Mersusta ulos. Rees-Jones jää nojailemaan pahoin rusentunteen Mersun luo. Al-Fayed ja Prinsessa kävelevät ulo tunnelista. Aivan tunnelin suulla seisoo pinkki Cadillac. Kaksikko istuu Cadillakin takapenkille. Kuljettajan paikalla istuu mies, jolla on paksut pulisongit ja aurinkolasit silmillään. Hän näpäyttää autoradion päälle, radiossa soi ”It`s now or never”.Kuljettaja käynnistää auton ja moottori hyrähtää lempeästi. Aurinko nousee Pariisissa.