Suomi on pieni maa, keskusteluun yhdellä kertaa mahtuu vain rajallinen määrä aiheita.

Nyt tuntuu olevan suurimmat aiheet jääkiekko mestareiden rilluttelu ja portugalin velka takaukset.

Itse haluaisin vielä sotkeutua jääkiekko aiheeseen, vaikka maailmanmestaruus ottelusta on jo 10 päivää.

Taustoitan hieman mielipidettäni. Pitkään on ollut jääkiekon piirissä keskustelu "onko tappelu jääkiekossa salittua ja missä määrin"

Tunnen henkilö kohtaisesti liiga tason valmentajan pirkanmaalta, heidän mielipiteensä olen lukenut mediasta. Sekä olen seurannut muutenkin keskustelun kehitystä.

Nyt tästä tappelun sallimisesta. Useat sanovat että tappelu on sallittua, koska se kuuluu lajin "koodistoon". eikä kuulemma ole muuta kuin viihdettä sekä "kunnian palautusta". Se joka valittaa tappelusta on kuulemma kukka-hattu-täti

Sitten se maailmamestarin rilluttelut, siitä kuulemma ei kannata välittää koska jääkiekkoilijat ovat ihmisiä. Se joka arvostelee jääkiekkkossa esiintyvää häiriö-käyttäytymistä on taas kukka-hattu-täti.

Jääkiekko on näköjään noussut jumal-lajiksi tai Kekkosen kaltaiseksi hahmoksi. Jääkiekko-piirit ei näköjään hyväksy mitään kritiikkiä joka tule lajin ulkopuolelta. Kaikki kriittinen keskustelu leimataan kukka-hattu-tätien höpinäksi.

Kolmaneksi olen yleensä ottaen huolestunut urheilun ja urheilijoiden suhteetsta vähemmistöjä kohtaan.

Josssain radio ohjelnmassa tuli julki lause "roolitus onnistui", se oli hauska sillä "roolitus" tarkoittaa että jokainen osaa eri asian ja on erilainen.

Eipä näy kovinkaan erilaisia ihmisiä urheilussa. Samat lauseet toistuu. Kukaan ei saa urheilu-maailmassa olla erilainen.