Kattillaan litra vettä sekä 5 desiä itse poimittuja mustikoita,
-Keitä 15-20 minuuttia.
-sekoita noin 1,5 desiä sokeria sekaan.
-Neljä reilua ruokalusikallista perunajauhoa, joka on sekoitettu veteen.
.Kaada hitaasti perunajauho-liemi keiton sekaan.
-Keitä sen verran että keitto "pulpahtaa" muutaman kerran.
Jäähdytä, nauti myöhemmin päivällä.
Nimi keitolla tulee siitä ettei itse poimittuja mustikoita saa täydellisesti siivottua lehdistä sekä muista roskista. Mustikoiden paseeraus vain hienoissa keitoissa, ei tarvitse tehdä jokapäiväisessä keitossa
Tälläinen keitto ei sovi hienohelmoille, tämä onkin miesten keittoa :)
Seuraksi tämän krouvin mustikkakeiton nauttimiseen haluaisin ooppera-tähti Gearald Finleyn.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.