150 g | Lleivontamargariinia |
1 1/2 dl | Sokeria |
2 | Kkananmunaa |
2 1/2 dl | Vehnäjauhoja |
3/4 dl | kaurahiutaleita |
1 tl | Lleivinjauhetta |
Täyte | |
1 tlk (200 g) | kermaviiliä |
1 | kananmuna |
1/2 dl | sokeria |
2 tl | Pirkka vanilliinisokeria |
5 dl | Itse poimittuja. mustikoitai |
Vaihe 2
Levitä taikina piirakkavuoan (halk. 27 cm) pohjalle ja reunoille. Paista piirakkapohjaa 200 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 10 minuuttia.Vaihe 3
Valmista sillä aikaa täyte. Sekoita kermaviilin joukkoon muna, sokeri ja vanilliinisokeri. Levitä täyte puolikypsän piirakkapohjan päälle. Ripottele pinnalle marjat. Paista edelleen noin 15 minuuttia.Ohjeena pirkka-netti sivuston ohje kuitenkin muokattuna, tämä on se ohje jonka lupasin tehdä.
Piirakan nimi tulee siitä kun itse poimituista mustikoista ei saa täydellisesti pois lehtiä sekä muita roskia.
Syö korkeintaan yksi (1) pala päivässä. tarjoa myös ystäville sukulaisiile, naapureille sekä muille kylän miehillä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.