Sunnuntaina myöhään illalla (21.08.2011) tuli teema kanavalta hieno "dokumentti" Yle Teema-kanavalta, nimittäin Placido Domingon omasta mielestään roolit joita hän osaa laulaa tai on pitänyt näyttelemistään rooleista.

Loistavia pätkiä erinomaisesta laujasta sekä näyttelijästä.

Placido Domingo oli valinnut ainakin Othelloa, Carmenin Don Juan sekä Pajatson oopperoista roolit joista uskoi selvinneensä parhaiten, muitakin rooleja oli.

Ymmärin niin että ohjelmaa tehtäessä herra Placido Domingo olisi juuri täyttänyt 70 vuotta, en kyllä tarkistanut asiaa mistään.

Lisäksi oletin kun Placido Domingo puhui espanjalaisuudesta, että hän itse olisi espanjalainen ja vieläpä Baskimasta. Ja silloin hän olisi Baski.

Pacido Domingo kertoi hauskan jutun baskeista, joka meni jotenkin näin "Kun paikalla on yksi baski, hän on baskeri. Kaksi baskia saa aikaan pallopelin ja kolme baskia on kuoro"

Tälläisiä tarinoita ei kuule suomalaisuudesta, ainostaan yksin puurtamisesta ja kun suomalaiset kohtaa niin syntyy tappelu. Jos suoristaa mutkat niin olisikohan niin että espanjalaiset ovat pidemällä kehityksessä.