Muutama suuri kunta tai kaupunki on siirtynyt suurtaloudessa cook & chil-menetelmään
Cook & Chill-menetelmä tarkoittaa suurtaloudessa jotakuinkin sitä että ruoka valmistetaan, jäähdytetään erittäin nopeasti, kuljetetaan ruokailu-pisteeseen, jossa se säilytetään 1-5 päivää. Tarjoilipäivänä ruoka kuumennetaan ja syödään.
Cook & Chill-menetelmä ei vaikuta ruuan makuun lainkaan.
Cook & Chill-menetelmä ei vaikuta asiakkaan henkilökohtaisiin maku mieltymyksiin.
Cook & Chill-menetelmä ei johdu siitä että suurtalous henkilökunta oli ammatti taidodonta.
Cook & Chill-menetelmä ainostaan tehostaa ruuan valmistusta, tähän menetelmään on siirrytty koska raha-hanojen vartiat eivät anna kuntien-suurtaulouskeittiöille tarpeeksi rahaa jotta jokainen ruoka voitaisiin tehdä jokaisessa keittiössä.
Cook & Chill-menetelmää koulu-ruokaa syövät asiakkaat/koululaiset eivät pidä kouluruuasta koska vanhemmat ja muut aikuiset "syöttävät" heille negatiivisia mielikuvia kouluruuasta. Toisekseen vanhemmat käyttävät lapsiaan "mäkissä" & "hesessä" jolloin lasten ruokailu sekä ravintola kokemukset ovat vääristyneet.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.