Vuodesta 1987 olen saanut äänestä. Kaiketi seitsemissä (7) eduskuntavaaleissa, kuusissa (6) kunnallisvaaleissa, neljissä (4) presidentinvaaleissa, yhdessä neuvoa antavassa kansanäänestyksessä.

Jos pahin skenaario toteutuu suomi kulkee Belgian tietä, vai oliko se Hollanti jossa joka on pähkäillyt yli vuoden ketkä saavat istua hallituksessa. Flaamit tai ne toiset.

Toiseksi pahin skenaario on se että tulee ennen aikaiset vaalit, se olisi ensi kerta "äänestys-urallani" kun saisin äänestää "ylimääräisissä" vaaleissa.

Eu-vaalithan oli vain neuvoa antava äänestys, siinä ei valittu ketään ihmistä, eu-vaaleissa vain valittiin suomi kuuluuko suomi itä- vai länsi-europpaan ja huomattiin ettei maantiedettä voi muuttaa.

Yhtenä päivänä Mauri Pekkarinen sekä Oras Tynkkynen puhuivat radiossa Saksan ydinvoima-päätöksestä Oras Tynkkynen sanoi jotain sellaista että "Suomi ehkä voisi seurata Saksan tietä" vai oliko se "Suomi voisi tutkia mitä edellytksiä olisi kulkea Saksan kanssa samaan suuntaan" ajatus oli jotain tuon sunntaista.

Aina kun Suomalaiset politikot puhuu "saksan tiestä" , minulle tulee väristyksiä jostain kaukaa.

Kaikki joukolla äänestämään......, sitä paitsi vaalithan on jo joka tapauksessa tammikuussa 2012 kun suomeen valitaan tasavallan kahdestoista presidentti.