Paistettua lohta, Norjasta.
Keitettyä perunaa, Suomesta.
Porkkana raastetta, Suomesta.
Jälkiruuaksi raparperi-vadelmakiisseliä, raparperi pälkäneeltä ja Vadelmat S-Marketin pakasteesta.
Nautitaan ystävän seurassa, kotimaisen tai kansainvälisen.
maanantai, 16. kesäkuu 2014
Paistettua lohta, Norjasta.
Keitettyä perunaa, Suomesta.
Porkkana raastetta, Suomesta.
Jälkiruuaksi raparperi-vadelmakiisseliä, raparperi pälkäneeltä ja Vadelmat S-Marketin pakasteesta.
Nautitaan ystävän seurassa, kotimaisen tai kansainvälisen.
Vasemmistolainen paikallisaktiivi, Lempäälä
Kirjoittamista harrastava ihminen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.