Itse poimittuja mustikoita noin 3 desiä.

-Pakaste piirakkapohja (laiskoille ihmisille, ahkerat ihmiset tekee itse myös pohjan)

-Rahkaa (käytin sunnuntai vanilija rahkaa)

-kananmuna

-Puoli desiä sokeria

-Sulata pakastepohja ohjeen mukaan.

Voitele vuoka rypsiöljyllä, levitä kevysti korppujauhoa vuokaan, Levitä vamis pohja vuokaan.

-Kaada itse poimitut mustikat pohjan päälle (ei tarvitse olla täydellisesti siivottuja lehdistä tai muista roskista) 

Sekoita kananmuna (ilman kuoria), sokerit, sekä rahka, kaada liemi vuokaan jossa on se pohja sekä mustikat.

Paista noin 30 minuuttia 200 asteisessa uunissa

(Lukutaitoiset ottavat piirkaapohja paketista ohjeen.)

Piiraan nimi sen vuoksi koska itse poimituista mustikoista ei saa putsattua lehdistä sekä muista roskista.

Tänään näin.