Tämä on varasto terveellinen elämä päivityksille, varasto viikoilta 6-39 (en ole päittänyt viikoilla 1-5)

 

39 viikkoa terveellistä elämää

26,2 kiloa (39 viikkoa) viikon aikana NOUSUA 500 grammaa.

Muutoksia: Juustohampurilaisateria (la), Kebab-ateria (su), runsaasti alkoholia (la/su-yö), karkkipussi (ti), pääsiäisnamuja (ma,ti, to, pe & su).

38 viikkoa terveellistä elämää (tämä on jo 25.03.2017 julkaistu fb-sivullani)

26,7 kiloa (38 viikkoa) viikon aikana putosi 700 grammaa.

Muutokset: Eilisessä Jokibaarin päiväkirja-karakoessa nautin kaksi (2) alkoholijuomaa sekä ravintolan pienin ruoka, eli Kebab-salatti.

Punnitukseni on ollut normaalisti maanantaina, mutta nyt lauantaina. KOSKA "Palle" esiintyy tänään Välibaarissa ja minulla vapaa vikkonloppu terveellisestä elämästä

 

37 viikkoa tervellisempää elämää

Olen pudottanut painoani 26,0 kiloa, 37 viikkossa. Nyt toinen viikko putkeen 0-tulos. (keskiarvo 700 grammaa per viikko)

Ei muutoksia

36 viikkoa terveempää elämää

26,0 kiloa (36 viikkoa) tällä viikolla 0-tulos.

Ainoa poikkeus: yksi (1) olut

35 viikkoa tätä uutta elämää

Olen pudottanut painoani 26,00 kiloa (35 viikon aikana) viikon aikana 300 grammaa.

Muutokset: ei
Tavoitteeni: edelleen huhtikuussa '19 jolloin täytän, viisikymnentä (en juhli)

34 viikkoa tervempää elämää

Olen pudottanut painostani 25,7 kiloa 34 viikkossa viikkopudotus 300 grammaa.

Erikoisuudet:
El Classico Barcelonan possu (L)
Satakuntalaisen viljaporsaan fileetä pannussa, sienikastiketta ja lohkoperunoita.

33 viikoa terveellisempää elämää (tämän olen jo 20.02.17 julkaissut fb sivullani)

olen pudottanut painostani 25,4 kiloa 33 viikkossa, kuluneen viikon pudotus 900 grammaa.

Poikkeuksia: sunnuntaina paistettua kalaa ja uuni ranskalaisia, perjantaina kauppahallissa höyrymakkara

32 viikkoa elämäntapa muutosta

Olen pudottanut painoani 24,5 kiloa 32 viikkossa. Nousua tällä viikolla 600 grammaa.

Syy on Aki Kaurismäen elokuva ja sen perään jatkot. (jatkoilla nautin runsaasti Viskiä)

Onneksi Kaurismäki tekee harvoin elokuvia, ei tule nautittua viskiä usein.

 

31 viikkoa terveellistä elämää

Olen pudottanut painoani 25,1 kiloa 31 viikkoassa, viikkopudotus 400 grammaa.

Poikkeusviikko: Normaalisti punnitus maanantaina, nyt sunnuntaina. eli 6 päivän viikko. Syy tähän temppulluun, on tuleva yö. Ainoa urheilutapahtuma jota seuraan, on amerikkalainen Super Bowl. Se tulee tulevana yönä suorana. Unettomuus vaikuttaa painoon, joten harhautan (lue: valehtelen) kehoani/mieltäni.

Asian sivussa, ei liity tervelliseen elämään, vaan nostalgiaan: 80-luvulla oli Pyynikin Palloilukentällä "palloilupäivä". (tämä muistaakseni oli yhden kerran) Tampereen "erikoisurheiluseurat" järjesti yhden päivän aikana näytösotteluita "erikoisemmista" palloilulajeista. MUISTAAKSENI, näytöslajeina oli kriketti, haavipallo, lippupallo, rygby, amerikkalainen jalkapallo.

30 viikkoa tervellisempää elämää

Olen pudottanut painoani 24,7 kiloa, 30 viikkossa, viikkopudotus 300 grammaa.

Pitkästä aikaa, viikko ilman lihaa. Käytän kyllä eläinperäisiä tuotteita. Juustoa, maitoa, kananmunia ja titenkin kalaa (mutten tällä viikolla)

En ole luopunut lihasta, vähentänyt radikaalisti lihaa. JOS, luopuisin lihasta, en luopuisi KALASTA.

29 viikkoa terveellistä elämää

Olen pudottanut painoani -24,4 kiloa (29 viikkoa) viikkopudotus 700 grammaa.

Poikkeukset: Kauppahallissa: höyrymakkarra, TAYS:issa: kahvi+kroisantti, toissa lauantaina: 2 siideriä+ "pikkuinen" viskipullo.

Muu:Tämä oli se 9 päivän viikko, koska edellinen viikko oli vain 5 päivän viikko.

Tämä "terveellinen elämä" on yksinkertaisen miehen mielestä aika monimutkaista.

lauantai, 14. tammikuu 2017

28 viikkoa uutta elämää

Olen pudottanut painoani 23,7 kiloa 28 viikkossa.

Viikon pudotus 300 grammaa

Tämä oli vain viiden (5) päivän viikko. Punnitus minulla normaalisti maanantaina, nyt 2 päivää aikaisemmin. Seuraava viikko onkin yhdeksän (9) päivän viikko.

Syy tähän poukkoiluun on tämän päivän "iltatapahtuma", jonka kulku on hämärän peitossa.

27 viikkoa uutta elämää

Olen pudottanut painoani 23,4 kiloa 27 viikossa viikkopudotus 900 grammaa. Melkein normaalit ruuat.

Muutos: Kuluneella katkesi 27 viikon pikaruokaputki. Kävin ketjuravintolassa syödässä hampurilaisen ja "rasvaperunoita"

En pidä pikaruoka ravintoloista, sillä yleensä asiakas odottaa ruokaa, eikä koskaan ruoka odota asiakasta. No näin tällä viikolla

26 viikkoa

22,5 kiloa (26 viikoa, eli puoli vuotta). Eka viikkoa kun paino ei pudonnut. Nousua viime viikosta 0,5 kiloa.

Lauantaina katkesi 15 viikon selvä putki. Tämän 26 viikon aikana olen kahdesti ottanut alkoholia (09.10.16 & 31.12.16)

Tavoitteeni on edelleen huhtikuussa `19

25 viikkoa

Olen pudottanut painoani 22,1 kiloa 24 viikossa. Viikkopudotus 300 grammaa. Joulupöytien normaalit ruuat, joka lasillinen kotikaljaa. Mistään ruuasta, makeasta en kieltäynyt, otin vain sen verran kuin näin tarpeelliseksi syödä.

 

24 viikkoa terveellisempää elämää

Olen pudottanut painoani -22,9 kiloa (24 viikkoa). 1,2 kiloa pois viikon aikana. Viikon mieliteko: Brittiolutta (en juonut). Viikon pääruuat: kaalikeittoa (3 päivää), sieni/tomaattikeittoa (3 päivää), yhtenä päivänä Tampereen kauppahallissa kaksi höyrymakkaraa. Ja muu huomio, olen löytänyt hedelmät uudestaan tämän 24 viikon aikana. Erityisesti omenat. Olen testaillut erilaisia omenia. Omena on hyvä välipala.

23 viikkoa terveellisempää elämää

Painoni on pudonnut 21,7 kiloa (23 viikkoa),

kuluneella viikolla pudotukseni 1,4 kiloa. Kuluneella viikolla "normi" terveemmän elämän ruuat, eli vähemmän lihaa (tällä hetkellä lihaa ei juuri lainkaan), enemmän vihanneksia, juureksia ja hedelmiä.

En ole lopettanut mitään, vähentänyt paljon. Yksinkertaisena ihmisenä ruokailutottumukseni, ovat monimutkaiset. Perjantaisin olen pescovegaani, lauantaisin olen laktovegaani, sunnutaisin olen semivegaani, muulloin olen ovovegaani. ☺Vaikka muutosta parempaan suuntaan on tapahtunut, tavoitteeni on edelleen hutikuussa `19.

Tervempää elämää 22 viikkoa

Painoni on pudonnut kahdenkymmenkahden viikon aikana -20,3 kiloa. Viikon aikana 600 grammaa. Keittoviikko plus "normaalit" salaatit. Itse tehtynä, tomaattikeittoa (2 päivää), sienikeittoa (2 päivää), porkkana/kaali/peruna/chil-keitto (2 päivää)

21 viikkoa uutta elämää

Olen pudottanut painoani -19,7 kiloa (21 viikkoa). 300 grammaa viikon aikana pois, vauhti ei ole hirmuinen, mutta vauhtia on. Poikkeuksia viikon ruokiin. Jäätelöä, en muista milloin viimeksi olsin syönyt jäätelöä. "Jäätelöö" hyvässä seurassa kantsii aina syödä.

20 viikkoa uutta elämää

-19,4 kiloa (20 viikkoa). Nyt viikkopudotus puoli kiloa. Edelleen tavoitteeni on siellä huhtikuussa `19. Ainakin toinen samanlainen pudotus. Kuuneella viikolla "väärin syöntiä", Tampereen Kauppahallin höyrymakkara, Valkeakoskella oikein munkki & kahvi. Elämä olisi tylsää, ilman "murheita". Pienet murheet, kun ne pysyvät yhdessä (1) makkarassa ja yhdessä (1) munkissa.

19 viikkoa uutta elämää

Painoni on pudonnut 18,9 kiloa (19 viikkoa). Kolmen "jumitusviikon" jälkeen, nyt putosi 800 grammaa. Tämän 19 viikon "session" aikana keskiarvo laski alle kilo per viikkoa. Mutta minun tavoitteeni on huhtikuussa `19. Tulevana keskiviikkona tapaan taas Aluesairaalassa työskentelevän ruokaterapeutin. Viime kerrasta 2 kuukautta, hänkin on lomansa ansainnut. Ruuasta puheen ollen, sunnuntaina kahvia sekä mansikkavohvelia. Nämä Mansikkavohvelit, sellaisia oli usein `70-luvulla mummulla. Lapsena mansikkavohveleita ja keltaista Jaffaa, MUISTAAKSENI.

18 viikkoa uutta elämää

18,1 kiloa (18 viikkoa) eka 0-viikko tähän "settiin". Ei ole Masa Niemen oireita, mutta pienestä se päivän pilaantuminen on kiinni. Kun on valehdellut itselleen kokonaisen viikon, näin maanantaina iskee henkinen krapula. Olen ollut kaksi (2) kuukautta alkoholitta, ja nyt tekee mieli juoda, tämän "vitutuksen" juomisen mittaykksikkö olisi ämpärillinen. Jos olisi suurempi vitutus, siihen tarvittaisiin ammeellinen alkoholia. Mutta käytän tätä tekstiä hyväksi, etten joisi.

17 viikkoa uutta elämää

Olen pudottan painoani -18,1 kiloa (17 viikkoa) Toisen kerran seitsemäntoista viikon aikana 100 gramman pudotus.

16 viikkoa uutta elämän rytmiä

Nyt tälläinen "pikku pudotus viikko" 200 grammaa. Yhteensä 18 kiloa pois (16 viikkoa). Muutoksia muihin viikkoin, kuumetta, yskintää ja niistelyä. Normi viikko muuten, paitsi ensimäisen kerran vuosikausiin join teetä ja lisäkkeenä hunajaa. Olen vältellyt kauppojen hunajaa, koska sain lapsena vaarin linkoamaa hunajaa. Ja se hunaja paransi kaikki taudit

Viisitoista viikkoa uutta elämäntapaa

Minä olen sairaalloisen lihava, vaikka 15 viikon aikana olen pudottanut painoani 17,8 kiloa.

Sillä painan vieläkin 118,9 kiloa.

(lyhyt ja nopea painohistoriania. Kouluun mennessä olin lyhyin kevein, sellainen tuulen kaatama 2009 painoin 150 kiloa, 2011 131 kiloa, viisitoista viikkoa sitten 136,7 kiloa ja tänään 17.10.2016 118,9 kiloa)
 

Uutta elämää

Painon pudotukseni on 16,1 kiloa (14 viikkoa). Alkoholi tiedote, ensin huhtikuusta-syyskuuhun alkoholitta, ja nyt tarkalleen tänään kuukausi alkoholitta. Juurikaan en kaipaa alkoholia, mutta lihan vähennys tekee tiukkaa. EN OLE LOPETANNUT LIHAN SYÖNTIÄ, ainoastaan vähentänyt.

Uutta elämän rytmiä, 13 viikkoa

-15,4 kiloa (13 viikkoa). Vuosi on 52 viikkoa, puoli vuotta on 26 viikkoa, eli 13 viikkoa on neljännes vuosi. Pikkuisen täytyy tarkkailla napostelua. Sillä viime viikolla söin "ylimääräisenä" muutaman lakupötkön ja pari ylimääräistä jalapeno "purkkia". (Tuo viimeinen lause on sarkastinen huomatus. En oikeasti "nipota" noin kauheasti).

Elämän muutosta

Kaksitoista viikkoa ja painoni on pudonnut 14,8 kiloa. Pienin viikkopudotus tämän 12 viikon aikana, 100 grammaa.

maanantai, 19. syyskuu 2016

Uutta elämää, 11 viikkoa

Viikon tauon jälkeen punnituksessa. Nyt on kulunut 11 viikkoa. Kahdessa viikossa 700 grammaa pois, yhteensä 11 viikossa -14,7. Vaikka viime viikko oli "entisenesan" viikko.

10 viikkoa ja pari päivää päälle

Olen ollut huhtikuusa `16 alkoholitta, nyt 10.09.2016 oli "kirjoittajien pikkujoulut". Se oli kivaa mutta juomiseni venyi kolmipäiväisiksi "bakkanaaleiksi", sen vuoksi tänä maantainan en käynyt lainkaan "vaakalla". Sen vuoksi en tiedä kymppi viikon pudotusta, tuskin sitä on. Mutta 9 viikoa ja 14 kiloa. Mutta nyt 10 viikoa ja yksi katkos.

 

Toinen asia, minulla epäillään olevan uniapnea. Olen syyskuun alusta "testannut" laitetta joka pitäisi parantaa nukkumisen tasoa. Nyt "juhlinnan" aikana en käyttänyt laitetta. Ja paluu arkeen tapahtui viime yönä, olen ollut levoton nukkuja.

Näyttää siltä että laitteesta on apua, alku- ja keskiyö menee hyvin nukkuessa. Levoton uni on jäänyt aamuyön tunteihin.

Jaa

9 viikkoa ja miinus 14 kiloa

Terveellistä elämää 9 viikkoa ja painoni on pudonnut 14 kiloa.

Lauantaina olisi jonkilaiset "pikkujoulut" ja "uusi elämäni" katkeaa ainakin yhdeksi illaksi.

Niin toivon.

Kahdeksan viikkoa ja miinus 13,1 kiloa

Kahdeksan viikkoa ja miinus 13,1 kiloa,

 

Elämä vituttaa, muttei niin raskaalla kädellä.

Elämän muutoksia

Seitsemän viikkoa, eilen, 11,1 kiloa pois!

Elämää ja muutoksia

Olen aloittanut uuden elämän, kuusi viikkoa sitten.

Painoni on pudonnut 10,7 kiloa.

 

Menneisyyteni: (2009 painoni 155,1 kiloa 2010-2016 noin 130-136 kiloa, heinäkuu `16 136,7 kiloa, elokuu `16 126,0)