Valmisruokaa ja valmisruokaa

                      Sunnuntaina paikallisessa kaupassa oli täkynä porsaan ulkofilepihvi, ostin paketin. Olin syönyt pitkään lisäkkeenä keitettyä perunaa, toisinaan joka muusia. Muusin teen aina itse, oikeista perunoista. Sunnuntaina päätin ostaa pastaa. Järkyttävän suuren pasta valikoiman edessä, seisoin kuin pikkulapsi karkkihyllyn edessä. Lopulta päädyin ostamaan Tomaatti-Chilipastaa.

                      Pikkuisen taustaa, pidän maustetusta ruuasta. Harvoin ostan valmis maustesekoituksia, teen ne usein. Syön tuoretta chiliä ja purkista Jalopenoa miltei viikottain.

                      Iltapäivällä tein ruokaa. Keitin tomaatti-Chilipastaa ja paistoin pihvin. Pihvin maustoin rouhitulla maustepippurilla. Tomaatti-Chilipastan mauttomuuden huomasin jo kuin testasin pastan kypsyyttä maistamalla. Otin heti kaapista tuoretta chiliä, pilkoin sen kypsän pihvin päälle.

                      Oli ensinmäinen ja viimeinen kerta kun ostin tomaatti-Chilipastaa. Myllyn Parhaan peruspastat on herkullisia. Jatkossa ostan Myllyn parhaat peruspastaa. Jos vielä joskus haluan tomaatti-Chilipastaa, aion paistaa tuoreen tomaatin ja tuoreen chilin itse.

                      Valmis tomaatti-Chilipasta sopii ruokailijoille, jotka pitävät maustetusta ruuasta, mutta jonka mausteisuus on ”keskitasoa”