IMF:n entistä johtajaa Dominick Stross-Khan (DSK, ei vielä niin tunnettu lynnennys kuin yhdysvaltain entisestä presidentistä John F. Kennedystä käytetty lyhennys JFK) syytetään nyt kahdella eri mantereella raiskaukseta tai ainakin raikauksen yrityksestä.

New Yorkissa olevat syytökset ovat kaiketi kaatumassa koska uhrin menneisyydestä olen löytynyt ilmeisesti vaikka mitä.

Vielä muutama päivä sitten olin sitä meltä että DSK:ta kohtaa käydään ajojahtia jostain suunnalta, tai ainakin luulin tietäväni asian olevan niin.

Nyt olen mediasta seurannut myös Mika Myllylän kohtalon puintia, olen hämmentynyt asiosta jotka kaivetaan esiin kun jotain negatiivista tapahtuu.

DSK:n kohdalla näyttää nyt siltä että "vanha rikas setä" saa kaikilta kaiken sekä selviää kaikesta, rahan ja vallan avulla hän on tehnyt itsestään ihmemiehen kaltaisen teflon-pankkiirin.

"Köyhä siivoja"  saa osansa hänellä ei ole rahan tuomaa teflon-pintaa.

Mika Myllylän ja "köyhän siivoojan" kohtalot kyllä erooa toisistaam, Myllylä etupäässä syyllinen omaan kohtaloonsa (media & urheilu hullu kansa ottakoon osa syyllisyytensä) kun "köyhän siivoojan" kohtalosta päättää rikkaat lakimiehet sekä ranskalainen vuosisatainen naisten valloitajien hyvä veli-kerho.

Median mukaan myös joku entinen urheilija on suora sukaiseti syyttänyt twitter blokisaan mediaa Mika Myllylän kuolemasta.

Taas menee purot ja vellit sekaisin kuka on tehnyt mitäkin.

Taidan lopettaa kokonaan urheilun seuraamisen sekä rahan perässä juoksemisen, ehkäpä jossain kohtaa aion perustaa ooppera fun-clubin.

Siihen kerhoon haluan rahaston hoitajaksi ooppera-tähti Camilla Nylundin tai hänen kollegansa Dawn Upshawn :)